بزرگ‌ترین منبع ویروس کرونا شناسایی شد

کیوسک خبر: دانشمندان چینی دریافتند که بیماران کووید ۱۹ میلیون‌ها ذره ویروسی در ساعت را بازدم می‌کنند، حتی اگر علائمی خفیف داشته باشند یا علائم بیماری آنها هنوز بروز نکرده باشد.

به گزارش دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، نفس کشیدن یا صحبت کردن رایج‌ترین شیوه پخش ویروس کروناست و سطوح آلوده کمترین نقش را دارد.

محققان چینی باور دارند، نفس کشیدن و صحبت کردن منبع اصلی انتقال به همراه سرفه است و همین موضوع منجر به شیوع گسترده این ویروس شده است.

دانشمندان چینی دریافتند که بیماران کووید ۱۹ میلیون‌ها ذره ویروسی در ساعت را بازدم می‌کنند، حتی اگر علائمی خفیف داشته باشند یا علائم بیماری آنها هنوز بروز نکرده باشد.

آنها می‌گویند که این امر نیاز به ماسک‌های صورت را برجسته می‌کند؛ مردم باید در مکان‌های عمومی و فضاهای بسته از ماسک صورت استفاده کنند تا میزان انتقال ویروس کرونا را کاهش دهند.

کارشناسان چینی به MailOnline گفتند: شواهد اکنون حاکی از آن است اجبار به استفاده از ماسک صورت تا حد زیادی بیشترین تأثیر را در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارد.

پیش از این تصور می‌شد که منبع اصلی انتقال از طریق قطرات از سرفه و عطسه است، اما آخرین یافته نشان می‌دهد که ویروس کرونا می‌تواند به راحتی در هوا باقی بماند و این همان موضوعی است که منجر به پخش گسترده آن در سراسر جهان شده است.

این مطالعه که هنوز در یک ژورنال علمی منتشر نشده یا توسط دانشمندان دیگر بررسی نشده است، توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در پکن انجام شده است.

سی و پنج بیمار مبتلا به Covid-19 در این بررسی تحت بررسی قرار داشتند و نزدیک به ۳۰۰ نمونه ویروسی از تنفس آنها، روی سطوح و هوای داخل بیمارستان‌ها جمع آوری شد.

در این مطالعه مشخص شد که به طور متوسط ​​سه برابر ویروس در نفس بیماران (۷/۱۶ درصد) در مقایسه با سطوح (۵.۴ درصد) وجود داشته است.

بار ویروسی نیز در نفس بیماران نیز چهار برابر بیشتر از نمونه‌های هوا (۳.۸ درصد) در اتاق‌ها و راهروها بود.

ایان جونز، ویروس شناس دانشگاه Reading، اظهار کرد: این مطالعه بسیار معتبر است؛ وی به MailOnline گفت: ذرات معلق در هوا بزرگ‌ترین منبع ویروس هستند و مسدود کردن آنها، با یک ماسک بیشترین تأثیر را خواهد داشت.

تصور می شد که سطوح آلوده یکی از اصلی‌ترین شیوه‌های پخش Covid-19 است، پس از مطالعات فراوان مشخص شد ویروس می‌تواند روزها بر روی فلز و پلاستیک زنده بماند.

در این مقاله، محققان به سرپرستی پروفسور جیانکسین از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های پکن اظهار داشتند: این مشاهدات از این اعتقاد گسترده حمایت نمی‌کنند که انتقال مستقیم از طریق تماس با سطوح نقش عمده‌ای در گسترش کووید ۱۹ دارد.