وی بابیان اینکه حتی در دنیا نیز نمونهای از چنین ادغامی به چشم نمیخورد گفت: بر این اساس حتی مدلهای جهانی نیز نتوانست به چنین ادغام بزرگی در نظام بانکی ایران کمک کند و بنابراین تمام طرحی که اکنون تعریف شده، کاملا بومی و بر پایه توان و تجربیات داخلی است، بنابراین شاید بتوان آن را اصلاح ساختار نظام بانکی نیز تلقی کرد.
این مقام مسئول در نظام بانکی ادامه داد: پنج ماه است که رسما فعالیت ادغام وارد فضای عملیاتی و رسمی شده است و هم اکنون پروژهای برای ما تعریف شده تا بتوانیم امور مرتبط با آن را با تدبیر انجام دهیم که بر این اساس برای هر بانک ادغامی یک عضو هیئت مدیره به عنوان نماینده بانک سپه مأمور کرده ایم تا با کارکرد و رفتار این بانکها آشنا شده و آنها را به سمت ادغام هدایت کنند.
چقازردی افزود: تمام افرادی که درگیر مقوله ادغام در ستاد کل، نیروها و بانکها هستند در وضعیت مناسبی قرار داشته و اگر چه این یک کار فوق العاده بزرگ و سخت است، اما به خوبی مراحل آن در حال انجام است.
وی تصریح کرد: ما هزار و ۶۰۰ شعبه داریم که در کنار ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۸۰۰ شعبه بانکهای ادغامی در آینده به ۴ هزار و ۵۰۰ شعبه خواهیم رسید که این یک و نیم برابر شعب بانک ملی است، ضمن اینکه ۱۵ هزار پرسنل شاغل در بانک سپه به ۴۳ هزار نفر افزایش خواهند یافت و این یعنی بزرگترین بانک کشور بعد از ادغام شکل خواهد گرفت.
این مسئول در نظام بانکی ادامه داد: ممکن است برخی از شعب بانک سپه حذف شده و حتی برخی شعب سایر بانکها نیز جایگزین شعب ما شوند، اما به هر حال تلاش داریم ظرف ۲۰ سال آینده به یکی از صد بانک برتر بین المللی تبدیل شویم.
چقازردی در خصوص ارزش گذاری ترازنامه بانکهای ادغامی نیز خاطرنشان کرد: عمده بانکها به لحاظ ترازنامه در وضعیت مناسبی به سر میبرند و امید میرود سرجمع این ترازنامهها نیز خروجی خوبی به بانک سپه بدهد، ضمن اینکه فرآیندهای عملیاتی مربوط به این پروژه مهم در قالب برنامه زمانبندی شده در حال انجام است و تابلوها نیز تا پایان سال جاری واحد خواهند شد.
وی گفت: بیشتر سهام بانکهای ادغامی به ما منتقل شده و در بازه زمانی یک ساله و دوساله ساختار شعب را به سمت سایزهای بهینه پیش خواهیم برد.