کیوسک خبر: « مایک رایان» کارشناس ارشد سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که کشورهای جهان به ویژه اروپا قاره ای که اکنون بیشترین تاثیر را از ویروس کرونا پذیرفته است، نمیتوانند تنها با قرنطینه خانگی کرونا را شکست دهند.
به گزارش دویچه وله، رایان کارشناس امور اضطراری در سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه با بی بی سی گفت: برقراری قرنطینه خانگی به تنهایی برای شکست کرونا کافی نیست، به اتخاذ تدابیر بهداشت عمومی برای جلوگیری از شیوع مجدد این ویروس نیاز داریم.
وی تاکید کرد: چیزی که واقعا لازم است بر روی آن تمرکز کنیم، تشخیص افراد ناقل، مبتلا به کرونا و افرادی که با آنان در تماس بوده و جداسازی آنها است.
این کارشناس سازمان جهانی بهداشت افزود: اگر تدابیر قوی برای رعایت بهداشت عمومی وجود نداشته باشد، خطر واقعی این است که با لغو قرنطینه و محدودیت های رفت و آمد، ویروس مجددا ظهور پیدا کند و گسترش یابد.
رایان اظهار کرد: چین، سنگاپور و کره جنوبی همراه با اعمال محدودیت ها اقدامات سختی را برای غربالگری و یافتن افراد مشکوک انجام داده اند و این الگو را اروپا هم که سازمان جهانی بهداشت گفته بجای آسیا مرکز شیوع کرونا شده است، باید پیروی کند.
وی تصریح کرد: به مجرد اینکه از بحران کرونا عبور کنید باید این ویروس را تعقیب کرده و به نبرد با آن ادامه دهیم.
این کارشناس سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به سوالی درباره زمان لازم برای تهیه واکسن کرونا به برخی تجربه ها و تلاش ها در انگلیس و آمریکا و کشورهای دیگر اشاره و تاکید کرد که «مردم باید واقع بین باشند».
رایان افزود: باید مطمئن باشیم که هر واکسنی کاملا بی خطر است، از حداقل یک سال صحبت می کنیم مهم این است که اکنون باید به وظایف خود برای مهار وشکست کرونا متمرکز شویم.